Profielcilinders

25%
INTERNET
KORTING

Binnendeurcilinders
Zonder SKG keurmerk.
 
Buitendeurcilinders
Met SKG** keurmerk. Cilinders met boorbelemmering en aan beide zijden bedienbaar.
 
Buitendeurcilinders
Met SKG*** keurmerk. Cilinders met boorbelemmering anti-klop + anti-kerntrek.
 
Certificaatcilinders
Met SKG*** keurmerk. Sleutels zijn niet te kopiëren zonder certificaat.
 
Certificaatcilinders
Met SKG*** keurmerk. Met keersleutel die niet te kopiëren zijn zonder certificaat.
 

Cilinderslot met draaiknop


Steeds vaker maken wij gelijksluitende cilindersloten in combinatie met een knopcilinder. Zo’n cilinderslot met draaiknop wordt vaak toegepast op de voordeur of achterdeur.

Inderdaad lekker makkelijk zowel overdag maar ook voor het slapen gaan. U heeft geen cilindersleutel meer nodig en draait met de knop de deur snel op slot.

Een ander groot voordeel van een cilinderslot met draaiknop is dat u bij brand of paniek het pand snel kan verlaten en niet eerst op zoek hoeft naar de sleutel. Niet voor niets raadt de brandweer een cilinderslot met draaiknop vaak aan bij vluchtdeuren.Wanneer het massieve deuren betreft zonder glas kunt u een knopcilinder uiteraard zonder problemen toepassen.

Echter wanneer deze knopcilinder duidelijk zichtbaar is vanaf de buitenkant dan raden wij het gebruik van een cilinderslot met draaiknop af. Het dievengilde is verzot op knopcilinders.

Met een glassnijder is een kleine opening in het glas snel gemaakt, ook bij thermopane beglazing. Gelijksluitende cilindersloten in combinatie met knopcilinders maken wij voor u in 3 kwaliteiten. De bronzen kwaliteit is met name bedoeld voor binnendeuren.
De zilveren kwaliteit is het meest gangbaar. Deze kwaliteit profielcilinder voldoet aan het Politiekeurmerk en is voorzien van het SKG keur.

Een cilinderslot met draaiknop hebben wij in meerdere lengtes op voorraad. De draaiknop is standaard in matchroom maar is eventueel ook leverbaar in RVS of messing zodat deze past bij uw deurbeslag. Een cilinderslot met draaiknop in RVS of messing is niet uit voorraad leverbaar.

Het bestellen gaat zeer eenvoudig. Wanneer u echter vragen heeft kunt u ons uiteraard bellen of mailen. Wij leveren alle profielcilinders binnen 48 uur door heel Nederland en België.