Profielcilinders


Wij leveren de cilinders in 4 kwaliteiten,
zie filmpje.
25%
INTERNET
KORTING

Standaard: (voor binnendeuren:)
Standaard cilinders zonder SKG keurmerk.
 
Met SKG** keurmerk (voor buitendeuren:)
Cilinders SKG** met boorbelemmering en aan beide zijden bedienbaar.
 
Met SKG*** keurmerk voor buitendeuren: Cilinders SKG*** met boorbelemmering + Anti-klop + Anti-kerntrek.
 
Met SKG*** keurmerk en certificaat voor buitendeuren:
Certificaatcilinders SKG*** waarvan sleutels niet te kopiëren zijn.
 
Kies hieronder de gewenste kwaliteit:

Cilinderslot met draaiknop


Steeds vaker maken wij gelijksluitende cilindersloten in combinatie met een knopcilinder. Zo’n cilinderslot met draaiknop wordt vaak toegepast op de voordeur of achterdeur.

Inderdaad lekker makkelijk zowel overdag maar ook voor het slapen gaan. U heeft geen cilindersleutel meer nodig en draait met de knop de deur snel op slot.

Een ander groot voordeel van een cilinderslot met draaiknop is dat u bij brand of paniek het pand snel kan verlaten en niet eerst op zoek hoeft naar de sleutel. Niet voor niets raadt de brandweer een cilinderslot met draaiknop vaak aan bij vluchtdeuren.



Wanneer het massieve deuren betreft zonder glas kunt u een knopcilinder uiteraard zonder problemen toepassen.

Echter wanneer deze knopcilinder duidelijk zichtbaar is vanaf de buitenkant dan raden wij het gebruik van een cilinderslot met draaiknop af. Het dievengilde is verzot op knopcilinders.

Met een glassnijder is een kleine opening in het glas snel gemaakt, ook bij thermopane beglazing. Gelijksluitende cilindersloten in combinatie met knopcilinders maken wij voor u in 3 kwaliteiten. De bronzen kwaliteit is met name bedoeld voor binnendeuren.
De zilveren kwaliteit is het meest gangbaar. Deze kwaliteit profielcilinder voldoet aan het Politiekeurmerk en is voorzien van het SKG keur.

Een cilinderslot met draaiknop hebben wij in meerdere lengtes op voorraad. De draaiknop is standaard in matchroom maar is eventueel ook leverbaar in RVS of messing zodat deze past bij uw deurbeslag. Een cilinderslot met draaiknop in RVS of messing is niet uit voorraad leverbaar.

Het bestellen gaat zeer eenvoudig. Wanneer u echter vragen heeft kunt u ons uiteraard bellen of mailen. Wij leveren alle profielcilinders binnen 48 uur door heel Nederland en België.